Partners

GDPR COMPLIANT DANKZIJ DEZE

Partners

Het nieuwe Europese privacybeleid geldt voor alle bedrijven doorheen alle sectoren over de hele wereld die gegevens van Europese individuen verwerken. Of het nu gaat om human resource, IT, marketing of productontwikkeling, bedrijven moeten ervoor zorgen dat ze werken aan nieuwe eisen. Deze partners staan klaar om u tijdens uw GDPR-traject te begeleiden.

partner-ConXioN

ICT SECURITY – MONITORING

ConXioN

 ConXioN is gespecialiseerd in ICT beveiliging. Dankzij de juiste beveiligingstools en security monitoring beschermen we uw bedrijf en data tegen cyberaanvallen.

partner-Mazars

INTRODUCTIE – AUDIT – PRIVACYSCAN – SENSIBILISERING – ICT BEVEILIGING – MONITORING – PERIODIEKE TOETSING

Mazars

Om bedrijven te ondersteunen bij hun voorbereiding werken Mazars en zijn partners samen om meer dan alleen een compliance programma aan te bieden. Mazars biedt een reeks van diensten aan die bedrijven helpen de mogelijkheden te ontwikkelen die zich voordoen als ze zich richten op de naleving van het nieuwe kader.

partner-HLB

INTRODUCTIE – AUDIT – PRIVACYSCAN – SENSIBILISERING – MONITORING – PERIODIEKE TOETSING

HLB

HLB Belgium behoort tot de Belgische Top12 van multidisciplinaire kantoren in zakelijke dienstverlening omtrent Audit, Accountancy, Belasting- en algemeen bedrijfsadvies.

partner-Smart Doc

GEGEVENSBEHEER

SMARTDoc

SMARTdoc is een complete, pijnloze en betaalbare documanagement oplossing. Een tool die uw organisatie sneller, makkelijker en efficiënter maakt.

Businessman writing at his desk in office with a laptop computer

INTRODUCTIE – AUDIT – PRIVACYSCAN – SENSIBILISERING – COMMUNICATIE EN REPUTATIEBESCHERMING

Timelex

De advocaten van time.lex zijn echte privacy specialisten.  Doel is uw onderneming in orde te maken met de nieuwe privacy- en beveiligingsregels maar wel rekening te houden met uw kosten/baten.

partner-Intelex

INTRODUCTIE – AUDIT – COMMUNICATIE EN REPUTATIEBESCHERMING – CONTRACTBEHEER

Intelex

Intelex is een juridisch adviesbureau gespecialiseerd in digitale materies. U kunt bij Intelex terecht voor juridische kwesties inzake IT, internet en digitale economie en natuurlijk ook gegevensbescherming en privacy.

partner-AIG

VERZEKERING

AIG

De polis CyberEdge werd speciaal ontworpen om in te spelen op een reeks cyberrisico’s die niet verzekerd zijn in de klassieke schade – en aansprakelijkheidsverzekeringen.